Narmanlı Sanat Sömestr Çocuk Atölyeleri: Vincent Van Gogh – Katie Ve Yıldızlı Gece

1.600,00 *KDV dahil

Stokta

Açıklama

Katie, Vincent van Gogh tablolarında eşsiz bir maceraya çıkar. Kitap okuması eşliğinde gerçekleşecek çocuk sanat atölyesi Narmanlı Sanat’ta.

Ortam: Çocuk Atölyesi

Tarih: 1 Şubat 2025 Cumartesi Saat: 13.00 – 15.00

Eğitmen: Sevgi Gürcan

Buluşma Noktası: Atölye serisi Maçka Cad. Narmanlı Apt. No 24. Kat 2. “Bilge Alkor Koleksiyon Evi”. Teşvikiye/Şişli’de yüz yüze ve online seçenekleri ile gerçekleşecektir.

Atölye Yaş Grubu: 7 – 10 yaş grubuna yöneliktir. Kontenjan 10 çocuk için geçerlidir.

Malzemeler tarafımızdan temin edilecektir. Katılımcıların atölyeye zamanında gelmesi önemle rica olunur.

 

Atölye Konusu:

Narmanlı Sanat, çocukları Vincent van Gogh’un büyüleyici dünyasına davet ediyor! Katie, müzede gezerken ünlü ressamların tablolarına adım atıyor ve kendini Van Gogh’un eserleri arasında heyecanlı bir macerada buluyor. Yıldızlı Gece tablosunun derin maviliklerinde başlayan bu yolculukta, resimlerin kahramanları da Katie’ye eşlik ediyor.

Bu özel atölyede, Katie ve Yıldızlı Gece kitabı okunacak ve çocuklar Van Gogh’un hayatını, izlenimcilik akımını ve sanatçının özgün tekniklerini keşfedecek.

Atölyenin en keyifli anında, çocuklar Van Gogh’un Yıldızlı Gece eserinden ilham alarak, röprodüksiyon tekniği ile kendi yaratıcı çalışmalarını oluşturacaklar. Boyalar ve fırçalarla dolu bu macerada hayal güçlerini ortaya koyma fırsatı bulacaklar!

Tüm sanatsever çocukları Narmanlı Sanat Sömestr Çocuk Atölyeleri’ne bekliyoruz.

 

Eğitmen Bilgi:

Sevgi Gürcan

1987 yılında Aydın’da doğan Sevgi Gürcan, lise eğitimini İstanbul Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü’nde tamamladıktan sonra, 2007 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde üniversite eğitimine başladı. Eğitim sürecinde fotoğrafla ilgilenmeye başlayan Gürcan, aynı zamanda Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Prof. Tayfun Erdoğmuş’un Baskı Resim Atölyesi ve Fotoğraf Bölümü’nden misafir öğrenci olarak çeşitli dersler aldı. Fotoğraf sanatçısı Ahmet Elhan’ın yanında staj ve asistanlık yaptı. 2013 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Mürteza Fidan Atölyesi’nden mezun oldu. 2018 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon eğitimini, 2021 yılında ise İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Hazır Giyim Perakende ve Moda Yönetimi Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Gürcan, sanatsal kariyerinde çeşitli sergilere katıldı. 2001 yılında İstanbul Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Deniz Müzesi Sergisi’ne katılan sanatçı, 2010 yılında ‘LİSELİM’ Sergisi’ne (Tophane-i Amire) ve 2013 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Mezuniyet Sergisi’ne de katıldı. 2013 yılında Marmara Üniversitesi 6. Öğrenci Trienali – Pera Müzesi’ndeki “Connecting The Dots” sergisinde eserlerini sergiledi. Ayrıca 2019 yılında Sevgi Gürcan Studio’da “Açık Stüdyo Günleri”ni düzenledi ve 2022’de Moda İstanbul’daki Güzergah Moda karma sergisine katıldı. İstanbul’da yaşayan ve çalışan Sevgi Gürcan, sanatsal kariyerini aktif olarak sürdürmektedir.